Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).

Οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης του καταστήματος.

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.

Παρακαλούμε σε περίπτωση επιστροφής – αλλαγής να μας ενημερώνετε πρώτα τηλεφωνικά στο κατάστημα μας και στο τηλέφωνο 2431077979  έτσι ώστε να φροντίσουμε άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αλλαγές προϊόντων

Για να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή προϊόντος θα πρέπει να εκτελέσετε μια νέα παραγγελία με το νέο προϊόν το οποίο επιθυμείτε να αγοράσετε και στο πεδίο των λεπτομερειών (στη συμπλήρωση των στοιχείων σας) θα πρέπει να αναγράψετε πως πρόκειται για αλλαγή της παραγγελίας με τον αριθμό -Χ- που θα αντιστοιχεί στην αρχική σας παραγγελία. Σε περίπτωση που το ποσό του νέου προϊόντος είναι μικρότερο, γίνεται επιστροφή χρημάτων, σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται η πληρωμή της διαφοράς.

Επιστροφή χρημάτων

Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 7 εργάσιμων ημερών. Αναλυτικά κατά περιπτώσεις:

Κάθε επιστροφή γίνεται προς:

Pantera Fashion

Αθ. Διάκου 14,

T.K. 42100 Τρίκαλα

Τηλ: 24310 77979

ή στο κατάστημά μας, προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη.

Προϊόντα που ανήκουν στην ενότητα “ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ” καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σεζόν δεν υπόκεινται στους όρους της επιστροφής χρημάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών.